null
Zašto je ProphyCare® najbolja?

Zašto je ProphyCare® najbolja?

Published by Novae Team on 17th May 2022

Pacijenti vas često pitaju ima li poliranje zuba samo estetsku svrhu ili i zdravstvenu?

Poliranje uklanja mrlje i plak sa površine zuba, dovodi do visokog sjaja i pridonosi općem estetskom dojmu završnog rada. Također pomaže da se ujednači i izgladi površina zuba. Kada je zub gladak, tada plak ima manju mogućnost prianjanja na takvu površinu.

ProphyCare HAp

Kako bi zubi bili u potpunosti čisti, zdravog sjaja i predivnog izgleda, važan je odabir dobre paste i alata za profilaksu. Directa nudi širok asortiman pouzdanih pasti koje nikada neće iznevjeriti – gruba i srednje gruba pasta na bazi kamena plavca namijenjena je za uklanjanje plaka, kamenca i mrlja uzrokovanih kavom, čajem ili duhanom, dok su paste fine i super fine granulacije na bazi silicijevog dioksida savršene za nježno i sigurno poliranje implantata, porculanskih krunica, kompozitnih restauracija, itd.

Novitet u ponudi je i inovativna Prophy Paste PRO – jedinstvena pasta na bazi silicijevog dioksida koja u sebi sadrži krupnije čestice koje se korištenjem razlažu na finije za savršeno poliranje tokom iste procedure, bez mijenjanja paste.

Kada su proizvod dizajnirali drugi stomatolozi, jasno je da je taj proizvod učinkovit i rješava učestale probleme s kojima se stomatolozi susreću u svakodnevnoj praksi. Tako su nastale i ProphyCare Prophy Cups čašice za poliranje. Njihov jedinstveni dizajn sa vanjskom teksturom optimizra interproksimalno uklanjanje plaka i obojenja, dok unutarnja „mreža“ drži dovoljnu količinu paste kako bi se smanjilo prskanje i povećala učinkovitost. Jednostavno korištenje i kod odraslih i u pedijatrijskoj primjeni! Širok bazni dio sprečava pastu da dopre u kolječnik. Pregledom video prikaza možete se uvjeriti u efikasnost Prophy Cups i jedinstvenog načina na koje rade!

Kako bi proces profilakse tekao još lakše, tu je i praktični FixyDap dispenzer za pastu. Zahvaljujući inovativnom dizajnu, možete ga pričvrstiti na tacnu ili njegovu ljepljivu bazu primjeniti na rukavicu kako biste ga uvijek imali pri ruci.