null
​O NAMA

​O NAMA

Published by Novae Team on 26th Oct 2022

NOVAE TEAM d.o.o. obiteljska je tvrtka koja već dugi niz godina vrijedno radi na predstavljanju inovativnih, visoko kvalitetnih proizvoda i opreme dentalnim stručnjacima. Nakon uspješnog poslovanja u Bosni i Hercegovini, gdje smo prepoznati kao pouzdan partner zahvaljujući širokoj paleti proizvoda i izvanrednoj korisničkoj podršci, odlučili smo proširiti svoje poslovanje i na područje Hrvatske.

Sudjelovanjem na međunarodnim i lokalnim dentalnim sajmovima posljednjih sedam godina, intenzivno radimo na identificiranju inovacija i kvalitete stomatoloških proizvoda i opreme kako bismo rad naših klijenata učinili što bržim, jednostavnijim, ekonomičnijim i ugodnijim.

Naša vizija podrazumijeva predstavljanje budućnosti stomatologije hrvatskom tržištu, stoga smo usredotočeni na pomno odabran asortiman koji omogućuje dentalnim stručnjacima da sa strašću rade ono što vole.

Sa željom da našim klijentima sve najvažnije informacije o proizvodima budu nadohvat ruke, optimizirali smo i našu web stranicu koja je koncipirana tako da štedi vrijeme. Neizostavni dio je i naš interaktivni konfigurator koji pruža informativni izračun za modularne proizvode poput stomatoloških jedinica. Pustite mašti na volju i kreirajte svoj idealan proizvod!