null
Garrison sustav sekcijskih matrica – vaš novi vjerni partner u praksi prilikom restauracija

Garrison sustav sekcijskih matrica – vaš novi vjerni partner u praksi prilikom restauracija

Published by Novae Team on 23rd Jun 2022

Svakom stomatologu je važno da pacijenti iz njegove ordinacije izađu zadovoljni i nasmijani. Pacijenti obično pridaju veću vrijednost estetskom dojmu rada, ali doktori znaju koliko je bitno zadovoljiti i funkcionalnost cijelog zubnog sustava koji, ukoliko postoje odstupanja od prirodnog stanja, znatno utječe na kvalitetu obavljanja radnji poput žvakanja ili govora.

Stomatolozi su se prilikom uklanjanja karijesa i postavljanja ispuna do sada nalazili pred teškim zadatkom kreiranja biološki potpuno ispravnih restauracija koje prate prirodne konture zuba, koje nemaju oštre rubove ispod kojih se nalaze rupe gdje stalno zapinje hrana. Inovacije koje prate razvoj dentalne medicine olakšale su i tu problematiku, danas napokon i na našem tržištu imamo sustav koji omogućava izradu kvalitetnih i anatomski točnih restauracija.

Rings

Američka kompanija Garrison predstavlja Composi-Tight® 3D Fusion™ sustav sekcijskih matrica koji nakon što probate nećete se željeti vratiti starom načinu rada. Sekcijski sustav matrica nudi rješenja i za najzahtijevnije restauracije klase II. Bilo da je u pitanju restauracija cjelovitog kvadranta, distalnog dijela očnjaka ili potpuno destruirani MOL, ovaj sustav idealan je alat za postizanje predvidljivih rezultata.

Kako biste započeli svoj rad odmah, sve što je potrebno dolazi u starter setovima: tri različita prstena, matrice, klinovi i kliješta za prstenove. 

Samo Composi-Tight® 3D Fusion™ može ovu tehniku učiniti tako intuitivnom i sa takvim konačnim rezultatima.

1. Pozicionirajte matricu: Mekane trodimenzionalno konturirane matrice imaju oznake za postavljanje za što jednostavnije okluzalno postavljanje te imaju Garrisonov revolucionarni neprianjajući premaz za uklanjanje bez muke.