null
Black Cobra by Meisinger

Black Cobra by Meisinger

Published by Novae Team on 14th Jun 2022

Davno su prošla vremena kada je stomatologija bila samo funkcionalna djelatnost. Sve više napredujemo i težimo savršenstvu, što je evidentno u svim dijelovima društva. Sve inovacije na području stomatologije, između ostalog, imaju osnovni cilj – doktoru omogućiti precizan i efikasan rad, uz postizanje vrhunske estetske komponente.

Od stomatologa se očekuje da su, uz svoju osnovnu profesiju, ujedno i umjetnici. Kako bi doktor svoju kreativnost proveo u djelo, važan je alat kojeg pritom koristi. Stomatolozi se u svojem poslu susreću sa brojnim izazovima koji mogu umanjiti uspjeh finalnog rezultata, čak i pored velike ekspertize doktora. Neke od tih prepreka mogu uključivati pregrijavanje instrumenata za obradu, gubitak granulacije koji uzrokuje neadekvatno uklanjanje materijala, nedovoljna oštrina svrdla, pucanje i odlamanje abrazivnog premaza, neprecizni rezovi...

Odabir kvalitetnog materijala štedi vrijeme i omogućuje savršen završni rezultat kojeg nije potrebno dodatno dorađivati. Meisinger, tvrtka njemačke kvalitete koja se brusnim instrumentima bavi već od 1888. godine, lansirala je novu liniju proizvoda vrhunske kvalitete koje će izdržati čak i najteže radne uvjete bez smanjenih performansi. Black Cobra linija proizvoda sadrži posebno dizajnirana dijamantna svrdla sa karbonskim premazom kako bi mogla rezati tvrdi materijal za krunice od cirkona, keramike ili litijevog disilikata, pritom zadržavajući optimalne karakteristike.

Meisinger je već godinama prepoznatljiv po pouzdanim instrumentima koji opravdavaju svoje mjesto na svjetskom tržištu, tako ni ova linija nije izuzetak. Black Cobra svrdla imaju niz karakterisika koje ih čine izuzetno zahvalnima za korištenje čak i na najtvrđim materijalima krunica:

  • Super grubi dijamanti sa CARBOCER® premazom za veću izdržljivost i duži vijek trajanja
  • Rashladni kanali bez dijamanata za optimalno hlađenje i sprječavanje začepljenja
  • Velika otpornost na abraziju i trošenje